IMG_1777-normal.jpg

Sää taitaa viimein vaihtua syksyisemmäksi ja on aikaa tarkistaa vaatekaapin sisältöä. Jos olet harkitseva ja fiksu pukeutuja, eipä tämä homma ole sinulle ongelma. Ostat laatua ja vuosiä kestäviä vaatteita ja invertaariossa ei paljon heitellä pois ja uuttakin hankit harkiten. Mutta jos olet kuin minä, joka rakastaa värejä ja joka sortuu ostamaan myös hetken mielijohteesta, niin syys- ja kevätsiivot vievät aikaa. Mitään ei oikein raaskisi heittää pois, paitsi ihan hutiostokset:) lähtevät kierrätykseen. Ostan toki ajattomiakin vaatteita ja minulla onkin kaapissa (tai vaatehuoneessa ja varastossa) vuosia vanhoja vaatteita, joita voi aina ottaa uudelleen käyttöön. Onpa kiva muistella, että tätä puolihametta pidin Brysselissä vuonna 2005:) tai tämän ostin ennen kuin tiesin, että tulisin vielä kerran äidiksi.

Mutta ostan siis aivan liikaa vaatteita ja en aina ajattele tarvitsenko todella tätä tai onko tämä ikuinen. Toki olen oppinut harkitsemaan. 

No flunssankourissa yritin käydä vaatevarastolla ja pari laatikkoa jaksoin nostaa esiin. Kuvan musta tunika oli iloinen yllätys, varmaan parisen vuotta sitten hankittu. Nähkasomisteet ovat kiva yksityiskohta ja pidän taskuistakin ja peittää sopivasti kesäkilot.Takana oleva ruutumekko on myös ihan sopiva vielä tähänkin syksyyn. Ruutukuosi on supersuosikkini oli muodissa tai ei. Ruutuhousut on niin ihanat. Kesän aikana on kyllä unohtanut, mitä kaikkea omistaa.

Tiedän kyllä ostaessani, tuleeko vaatteesta kestosuosikki vai käytänkö sitä vain muutaman kerran. Joskus vaan täytyy hankkia hetken huumaa. Pääpointti minulla onkin hankinnoissani, että ostan kauniita ja laadukkaita vaatteita, mutta edullisesti. Kengissä maksan enemmän kuin vaatteissa, koska jalkani vaativat hyvät kengät, toki niitäkin löytää joskus edullisesti. Vaatteita on myös niin paljon, että mikään ei kyllä puhki kulu:) Toki kriteereitä tulee joskus paljonkin, joihin kiinnitän huomiota, esim rypistyminen, kerääkö nukkaa ja karvoja, sähköistyykö, pesun helppous jne.

Tämä kuosi tässä alla myös löytyi varastosta. Kietaisuhame, jossa kuosi on aivan ihana, Minulla taitaa olla tähän korutkin valmiina. Nyt ei muuta kuin kaappeja kaivelemaan ja löytöjä tekemään. Ensi viikolla voi jo kietoutua syksyn lämpimiin sävyihin.

IMG_1779-normal.jpg