IMG_1751-normal.jpg

Uusi takki ei ihan pakkastalveen, vaan ehkä koleisiin syyspäiviin. Ihastuin tähän heti. Istuu hyvin päälle ja harmaa väri ja paksu materiaali miellyttivät myös. Kaksirivinen napitus on minusta näyttävä ja hintakaan ei ollut suuren suuri.

Tämä siis odottelee viileämpiä kelejä. Itse makaan flunssassa ja blogeilukin on vähän hidasta, mutta kun nyt olen jo sairastanut yli pari viikkoa, niin kohta tämä on varmasti jo ohitse!

Yritin googlettaa talvitakki muoti 2014, mutta tulokset olivat laihoja. Ei mitään todella silmään pistävää.Varastossa on monta talvitakkia, joten taidan asusteilla piristää niin, jollen sitten joskus alesta löydä sitä oikeaa. Onko olemassa jotakin tiettyä trendiä? Valikoimissa on niin monenlaisia takkeja, että selkeää trendiä on vaikea erottaa.

Jos Suomen talvet säilyvät leutoina, tälläkin takilla menen varmaankin aika kauan, kun laitan villahuovin tms. seuraksi. Eipä sitä kovin kauan tarvitse olla normaalipäivinä ainakaan työmatkalla ulkona olla.Viime talvena hyvä käyttötakki oli kevyttoppis, sellainen  hieman pidempi malli. Se on niin kevyt, huoleton ja mukavan lämmin. Toisaalta kaipaan a-linjaista takkia, johon mahtuu alle hyvin jakkukin, eikä silti kiristä. Tosin takkien kiristäminen johtunee kesäkiloista...mutta ainahan voi syyttää tiukkaa mallia...

Villakangastakkikin on kiva olla olemassa ja tietenkin pidempi takki, jos talven juhliin matkaa. Sitten ulkoiluun toppis ja kevyempi urheilutakki. Niin niitä takkeja kertyy, kun niitä villakangastakkejakin on useampi... Ehkä en tarvitse välttämättä tänä talvena uutta talvitakkia:)