IMG_1747-normal.jpg

Yhtälailla kuin pikkumusta on joka naisen perusvaate niin myös puolihame. Näitähän löytyy joka lähtöön niin kesäksi kuin talveksi ja vielä välikausiin. Vaikka kesä vielä ilmassa oleilee, niin ajatukset pukeutumisessa suuntaavat jo syksyyn.

Suosikkejani kautta aikain ovat olleet puolihame ja paksut sukkahousut ja matalakantaiset  saappaat tai lyhyempi varsiseet kengät. Rakastan ruutuhameita ja muuten talvikankaisia puolihameita, jolla tarkoitan siis paksummasta kankaasta tehtyjä hameita. Kauppoihin olikin tullut jo muutama talvikankainen puolihame ja yhden olen jo hankkinutkin. Muutama vanhakin hame on varastossa, mm. pari mukavaa kietaisumallia vuodelta 2005!

No kaupoissa oli kivoja puolihameita, mutta miten ne olivatkaan lyhyitä. Minä ne voi töissä käyttää minihametta (enkä muutenkaan). Puoleen reiteen ulottuva hame on minulle aivan liian lyhyt.. Pidempiä mallejakin löytyi,  mutta jos hinta kipuaa yli 130 euron, niin en kyllä ole valmis investoimaan. Toki  70 eurollakin olisi ihan kivoja löytynyt.

Mutta koska osaan ommella välttävästi päätin parin sauman hameen tehdä itse, joten ei muuta kuin kangaskauppaan.

Palaloorasta löytyi tuo ihana villainen punasävyinen neule, josta tuli aivan ihanasti istuva rypistymätön hame. Vuorikangas löytyi kotoa omasta kaapista ja se on sininen!  Hinnaksi hameelle tuli n . 12 euroa. Tästä tulee varmasti suosikkini.

 

IMG_1748-normal.jpgIMG_1744-normal.jpg

Toinen hamekangas on ruutua ja sekin miellytti silmää heti. Sävyt ovat murrettuja ja kuvasssa oleva kaulanlämmitinkin sopii tämän hameen kanssa. Vaikka mustat sukkahousut ja musta paita ja koru, niin mukava työasu on koossa. Korun tein kankaan sävyillä, vaikka kuvassa värit ovat hieman vääristyneetkin. Nyt vain odottelemaan sukkahousukelejä:)

IMG_1749-normal.jpg