IMG_1729-normal.jpg

Ei ne saappaat olleetkaan ostoslistalla, vaan löysin vanhat mustat ruotsalaiset citykumpparini ja ne toimivat kyllä.

Sen sijaan katsastin syksyn mekkotarjontaa. Tulossa on työn puolesta suurempi tilaisuus, johon piti hankkia tyylikäs ja mukava mekko. Tilaisuus on päivällä, joten ei siis mikään iltapukujuhla. Kävin koittamassa mm. Nanson mekkoja, kauniita kuoseja, mutta se puolihihainen malli ei ihan minulle istunut. Taustalla oli ajatus, että se perus musta mekko toimii kuitenkin aina.

Niinpä Sokokselta löytyi tämä ihana perusmekko. On riittävän pitkä, ei ihan vartaloa myötäilevä ja olkapääleikkaus on todella kaunis. Pienet kesämakkarat vyötäröllä eivät tässä näy helposti. Vuori mekossa on mukavan ohut myös. Ja tässä on kauniit leikkaukset edessäkin. Valitettavasti tuo kuva kääntyy aina noin tässä latausvaiheessa, vaikka kuvaohjelmassa sen käännänkin.

Onneksi käsivarsilla on vielä hieman lomarusketusta, niin pikkujakunkin voi heittää pois välillä, muuten kaunis olkaleikkaus ei näkyisi.

IMG_1707-normal.jpg

Mustan seuraksi tulee piristämään punainen väri ja se lähti kynsistä, jotka sain toissa päivänä. Punainen antaa todella naisellisen olon ja piristää asua.

Kaulakorun tein aika kevyeksi, mutta se tulee mukavasti kaula-aukon päälle. Ja tässä kynnet, jotka ovat mielestäni upeat.

IMG_1721-normal.jpg

Kaivoin kaapista vanhat kengät, joissa on vanhanaikainen kärki, mutta ovat mukavat jalassa ja väri on sopiva (jotain vanhaakin sain otettua mukaan, nämä ovat ehkä 10+ vuotta vanhat).

IMG_1732-normal.jpg

Ja tässä vielä kuva koruista. Rannekorun tein kolmirivisenä, on sitten hieman näyttävämpi. Eiköhän näillä tamineilla kehtaa mennä juhlimaan.

IMG_1733-normal.jpgIMG_1731-normal.jpg